Annie Chemie Wurster Coater Annie Chemie P Ltd houdt zich bezig met de productie van Micro Encapsulate Coated Chemicals. We kapselen droge chemische kristallen in een beschermende polymeercoating om eigenschappen te verlenen zoals vertraagde afgifte, temperatuurgevoelige afgifte, drukgevoelige afgifte enz. We bieden ingekapselde gelbreker (ammoniumpersulfaat, kaliumpersulfaat, natriumbromaat enz.) voor hydraulisch breken. Het wordt aangeboden in drie klassen. Instant oxidator, vertraagde afgifte lage temperatuur oxidator met en vertraagde afgifte hoge temperatuur oxidator. We bieden ook andere chemicaliën met vertraagde afgifte aan. Alle informatie over natuurkunde, scheikunde, toepassingen, gebruik en technologie bij de vervaardiging van gelbrekers staat op deze pagina's.

Home ----------------- Contact

Air Cargo manufacturers suppliers exporters Bags Jumbo bags carboy packing Gelbreker ammoniumpersulfaat

Dit is een computervertaling voor uw gemak. Voor betere informatie kunt u terecht op onze Home Page. HomeUw suggesties voor het verbeteren van deze pagina worden op prijs gesteld.

Guar Gel Breaker Kalium & Ammoniumpersulfaat en Natriumbromaat

Schaliegas Hydraulic fracturing is een bewezen technologie om de productiviteit te verhogen en het herstel in olie- en gasbronnen te maximaliseren. Guargom wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van de breekvloeistof en om de zanddeeltjes of het steunmiddel in suspensie te houden. De breekvloeistof met hoge viscositeit wordt erin gepompt en de betaalzone wordt gebroken. Na het breken moet de viskeuze guargom worden gebroken om de viscositeit te verlagen en koolwaterstoffen uit de gebroken formatie te laten stromen. Deze afname wordt bereikt door gebruik te maken van een oxidatiemiddel zoals Ammonium Persulfaat. Het wordt vaak gelbreker genoemd. Bij vertraagde en omkeerbare geltechnologie met enkelvoudige vloeistof is het gelbrekende mechanisme chemisch direct in de gelstructuur zelf ingebouwd en voor deze vertraagde gelomkeringstijd is de tijd controleerbaar.

Wanneer een waterige gel onder geschikte omstandigheden in contact wordt gebracht, kunnen brekers de gel weer afbreken tot een laagviskeuze en waterige oplossing.

Encap Ammoniumpersulfaat wordt over het algemeen gevraagd voor 3 verschillende temperatuurbereiken.
LT ingekapselde breker voor een temperatuur in het boorgat van 100F (38C) tot 120F (49C). Dit heeft een coating van ongeveer 10,5 tot 12,5% en een actieve stof van ongeveer 87 tot 89%.
MT ingekapselde breker voor een temperatuur in het boorgat van 120F (49C) tot 140F (60C). Dit heeft een coating van ongeveer 13 tot 16% en actieve stof ongeveer 83 tot 86%.
HT ingekapselde breker voor een temperatuur in het boorgat van 140F (60C) tot 200F (93C). Dit heeft een coating van ongeveer 16,5 tot 23% en een actieve stof van ongeveer 76 tot 78%.

Bekleed of Kapselen kaliumpersulfaat gebaseerde beklede chemisch actief zijn op 195F en 90C genoemd hoge temperatuur vertraagde afgifte gelbrekend wordt gebruikt bij significant hogere downhole temperaturen tot 300 ° F of 150 ° C worden verwacht.

Gecoate of ingekapselde gelbreker op basis van natriumbromaat voor zeer hoge temperaturen. Het is niet actief tot 240 °F of 115 °C en wordt aanbevolen voor gebruik bij 280 °F tot 330 °F of 138 °C tot 165 °C.

Toepassingen :
Olieveld - Oxiderende gelbreker voor guar-slurries die worden gebruikt bij het breken. Bij breekwerkzaamheden moet de vloeistofviscositeit worden verlaagd nadat zanddeeltjes of proppant zijn geplaatst. Alle op Guar gebaseerde systemen kunnen worden verbroken met behulp van oxiderende brekers.
Productie - Initiator polymerisatie
Waterbehandeling - Het wordt gebruikt bij waterbehandeling.

Werkwijze: De
vorming van vrije radicalen begint bij het oplossen in water en wordt versneld bij geschikte vloeistoftemperaturen.

Compatibiliteit :
Compatibiliteit met pekel, calciumchloride, kaliumchloride-oplossingen en alle bekende breekvloeistoffen, gels, crosslinkers en additieven.

Verpakking :
50 pond emmers, 1200 pond per pallet.
Emmers van 55 lb (25 kilogram), 1320 lbs per pallet.
551b (25 kilogram) zakken, 40 zakken per pallet of in superzakken, 1 per pallet.
Speciale verpakkingsgrootten op aanvraag verkrijgbaar.

Exporteurs naar USA Canada VAE Dubai Irak Koeweit Rusland Turkije Mexico Brazilië Argentinië Chili Peru Zuid-afrika Kenia Oeganda Egypte Nigeria etc.

Ammoniumpersulfaat Kaliumpersulfaat Natriumbromaat Gelbreker Fabrikanten:

Annie Chemie P Ltd.
Offered from UAE, USA and India.
TELEPHONE: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950; FAX: 91-22-23728264
Between 5 Hour GMT to 12 Hour GMT

Annie Chemie Wurster Coater
e-mail: info@anniechemie.com