Annie Chemie Wurster Coater Annie Chemie P Ltd is betrokken bij de vervaardiging van Micro kapselen bekleed chemicaliŽn. Wij vatten droge chemische kristallen in een beschermende polymeercoating te geven eigenschappen zoals vertraagde release, gevoelige release van temperatuur, druk gevoelige release enz. Wij bieden ingekapseld Gel Breaker (ammoniumnitraat persulfaat, kalium persulfaat Sodium bromaat enz.) voor hydraulische breken. Het wordt aangeboden in drie rangen. Instant oxidator, vertraagde release lage temperatuur oxidator met en uitgestelde vrij hoge temperatuur oxidator. Wij bieden ook andere vertraagde release chemicaliŽn. Alle informatie over natuurkunde, scheikunde, toepassingen, toepassingen en technologie op de vervaardiging van Gel Breaker is in deze pagina's.

Home ----------------- Contact

Air Cargo manufacturers suppliers exporters Bags Jumbo bags carboy packing Gel Breaker Ammonium Persulphate

Dit is een computervertaling voor uw gemak. Voor betere informatie bezoekt u onze Home Page Home. Uw suggesties voor het verbeteren van deze pagina zal worden gewaardeerd.

Guar Gel Breaker kalium en Ammonium Persulfate en Sodium bromaat

Shale Gas hydraulische breken is een bewezen technologie productiviteit te maximaliseren van herstel van de olie-en gasbronnen. Guargom wordt meestal gebruikt voor het maken van de breken vloeistof en de deeltjes zand of proppant in suspensie houden. De hoge viscositeit breken vloeistof wordt gepompt en de beloning zone is gebroken. Na het breken, is de viskeuze guargom vereist om te worden gebroken voor het verminderen van de viscositeit en koolwaterstoffen te stromen uit de gebroken vorming. Deze daling wordt bereikt met behulp van een oxidator zoals Ammonium persulfaat. Het is vaak gel breker genoemd. In vertraagd en single-vloeistof omkeerbare-gel technologie, gel-breken mechanisme chemisch direct in de gel structuur zelf is ingebouwd en voor deze vertraagde gel omkering tijd controleerbaar is.

Wanneer een waterige gel is gecontacteerd onder passende omstandigheden, kunnen branding degraderen de gel terug naar een lage viscositeit en waterige oplossing.

Bekleed of kapselen ammoniumnitraat Persulfate, op basis van gecoate chemische actief op 140F of 60C genaamd lage temperatuur vertraagde release gel Breker wordt gebruikt voor het breken van gel tot temperaturen van 200F of een beetje meer.
Bekleed of kapselen kalium Persulfate gebaseerd gecoate chemische te actief op 195F of 90C genaamd hoge temperatuur vertraagde release gel Breker wordt gebruikt wanneer aanzienlijk hogere down-gat temperaturen tot 300F of 150 C worden verwacht.
Bekleed of Encapsulated Sodium bromaat gebaseerd gel breaker voor zeer hoge temperaturen. Het zal geen actieve tot 240F of 115 C en wordt voorgesteld voor gebruik op 280F om 330F of 138C tot 165 C.

Encapsulated ammoniumnitraat Persulfate Breaker testen op 100 rpm in een met water op 150F of 65C bekerglas
Release profile for viscosity reduction Please Click on the image to enlarge
Wanneer het wordt getest op hogere rpm met zand in de breker, lost het 70-80% in 6 uur.

Een onafhankelijke chemicus van een gebruiker heeft gemeld dat de volgende profiel viscositeit wijzigen voor het vergelijken van ons product ammoniumnitraat Persulfate op basis van Encap met een ander.

Viscocity Reduction Please Click on the image to Enlarge

Viscosity Breaking Please Click on the image to Enlarge

Toepassingen:
Olieveld -oxiderende Gel Breaker voor Guar slurries gebruikt in te breken. In het breken van banen, na zand deeltjes of proppant wordt geplaatst, vloeistof viscositeit moet worden verminderd. Alle Guar gebaseerde systemen kunnen worden doorbroken met oxiderende branding.
Productie Ė polymerisatie-initiator
Waterbehandeling - het wordt gebruikt in waterbehandeling.

Route van de actie:
Vrije radicalen generatie begint bij ontbinding is water en geschikte vloeistof temperatuurflexibel wordt versneld.

Compatibiliteit:
Compatibiliteit met pekel, calciumchloride, kaliumchloride oplossingen evenals alle bekend breken vloeistoffen, gels, cross-linkers en additieven.

Verpakking:
50 lb emmers, 1200 pond per pallet (5 zakken x 10 lbs in elke emmer)
55 lb emmers (25 kg), 1320 lbs per pallet [5 zakken x 11 lbs (5 kg) in elke emmer]
55,1 (25 kg) lb zakken, 40bags per pallet of in super zakken, 1 per pallet.
Speciale pack maten beschikbaar op aanvraag.

Ammoniumnitraat persulfaat kalium persulfaat Sodium bromaat Gel Breaker fabrikanten:

Annie Chemie P Ltd.
Aangeboden vanaf UAE, Verenigde Staten en India.
TELEFOON: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950; FAX: 91-22-23728264
Tussen 5 uur GMT om 12 uur GMT

Annie Chemie Wurster Coater
e-mail: info@anniechemie.com

Exporteurs naar USA Canada UAE Europa Rusland Turkije Mexico BraziliŽ ArgentiniŽ Chili Dubai enz.